Vårt hem...

Det kom många karlar o tittade på den avlopp som NCC har gjort ny asfalt men de karlarna såg inte nöjda ut för dom stod lääääänge o diskuterade o ringde m.m. För NCC har gjort tidigare men det blev ful o fel så finns det risk att avloppet går sönder på vintertid pga plog kan skada den. Därför dom fick göra på nytt igen.

Idag kom grävmaskin på morgonen så var det frost ute o -4 så ville Josef blev skjutsad till skolan.. Jag sa joo det går bra. Vi gick ut så kom 2 gubbar o frågade om jag ska tillbaka o parkera så pekade jag där på parkering kan jag parkera dom sa jättebra.. När jag är tillbaka då började dom sätta igång o gräva..

Visar några bilder.

   jag ser att grävmaskin är kvar ännu nu så tror jag dom väntar på när dom ska sätta på asfalten. Få se om dom ska göra idag eller i morgon. Hoppas den blir bra till sist.

Jag var hos en kompis i dag hon bjöd på fika sen gick vi ut på promenad det var sååå skönt vi gick till skolbiblioteket så såg jag Josef där jag frågade vad gör du, han sa att han har ont i huvudet o frågade om jag har fått sms, jag sa nää har i väskan hos kompisen då lika bra han följde med oss till hennes hem en stund sen for vi hem. Tack S för senast!!!!

Jag har kvar min bil på parkering hos hyresgästers besökparkering. Jag ska snart iväg till jobbet.




Kommentarer
Postat av: Helén

Aah, så ni är blockerad från att kunna parkera i ert tomt. Hoppas att de blir klar med det snart. Inte så lätt då det blev fel från början och måste göra om, puh!



Kram

2009-10-01 @ 16:28:59
URL: http://norrlanningska.wordpress.com
Postat av: Catharina

Ja Skönt att felet blir fixad iaf.. än att bli värre. Trevligt att besöka Mirandas skola idag och fortsätta imorgon. :) Kraam

2009-10-01 @ 19:33:53
URL: http://caromira.blogg.se/
Postat av: Pia

Tack för dina ord!! Ha en mysig helg! Kram!

2009-10-02 @ 23:20:59
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Sandra

Snygg blogg! Sköt om dej och kram!

2009-10-05 @ 10:39:00
URL: http://ikeaismyworld.blogspot.com
Postat av: Ina

Jättesnygg header!!!! :P

2009-10-06 @ 09:51:46
URL: http://www.nogg.se/jessina

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0