Jag har inte....

bloggat på flera veckor nu för jag har tappat motivera att skriva blogg och har även tappat motivera att släktforska.
Men idag känns det att jag ska skriva blogg nu.

I torsdags var jag o Junichi till Media Market som dom öppnade vi var dit ca 10.00 tur det fanns ledig parkering fast det var mkt folk där. Vi köpte LG 37 tum eller var det 32 tum som den skulle vara i allrum kostade bara 3000 kr som dom erbjuder denna dag. Många köpte platt tv.
 Bilden hämtade från internet.
 
Och jag har köpt också systemkamera Nikon D40 som är också bra pris som dom erbjuder denna dag. Jag har inte testat ännu men ska göra det snarast tänkte göra i dag men det regnar nu så känns det inte roligt att fotografera så får jag göra sen.
Hoppas jag är nöjd med den.

I fredags åkte jag till Örebro med flyg som jag var med i Gestaltande seminarium. Det var så grönt o blommor överallt eftersom här i Umeå fanns lite snö kvar då. Det känns ovant. Jag träffade många både nya och gamla ansikte. Jag kom in i Nikolai församling i Örebro så var det inte så många folk där jag gick runt o tittade på olika konst som Örebro konstskola döva elever har gjort. Intressant och fina.

När det avslutade så gick jag till hotellet det var skönt att ligga i sängs o tittade på tv en stund så somnade jag tidigt för jag var så trött.

I lördags vaknade jag lite tidigt för solen sken mot mitt fönster ojoj det var så härlig väder. Jag duschade o sen gick ner o åt frukost i lugn o ro det var skönt att vara ensam o få tänka på mig själv.

Jag gick upp till kyrkan som dom hade morgonmässa det var mysig mässa. Efteråt gick vi till församlingshemmet så hade vi olika föreläsningar om framtidsutbildning om präst-diakon-Pedagog- m.m som Camilla Jansson berättade om sin utbildning som hon är snart färdig till diakon (Grattis till Camilla som hon har lyckats med det)., Församling vs Stift av Ingemar Söderström och Anders Burman, Församlingsprästen av Johan Selin som dom berättade vad dom jobbar med..

Efter dom så var det lunch så gick jag ensam o köpte lätt lunch det var skönt att få sitta ute o äta och titta på folk på stan. Sedan gick jag till hotellet o lämnade läsk i kylskåpet som det fanns tom kylskåpet i rummet. När jag skulle ut så såg jag en person som jag kände igen är det H eller?? Hon tittade på mig två ggr o tecknade Britt i min persontecken jag sa ja det är jag. Vi kramade läääääänge vi har inte setts i över 10 år ojoj. Hon frågade vad jag gör så sa jag att jag är med i Seminarium så vill hon hänga med mig så gick vi upp till kykan under tiden babblade vi mycket.

På eftermiddagen handlade det om poetiska uttrycksätt som två tjejer berättade om detta det var intressant. Flera till som berättade om sina olika deras aktiviteter.

Det var så varmt o skönt ute. Jag o H gick o åt ute o babblade. Efteråt följde jag henne hem. Hon har jättefin lgh. Vi gick hem till mig på hotellet vi babblade o babblade. Hon for hem. Jag sov ca 24.00 o var så trött.

Söndagen: Vaknade som vanligt samma sak duschat, åt frukost, packade så lämnade jag väskan hos reception.
Jag gick upp till kyrkan det var Gudstjänst som det är dop som ett par döv med deras dotter hade dop som Johan Selin döpte flickan. Ojoj det var såååå vacker så fick jag tårar. Det var så härlig att se honom med tsp för dopet som jag har aldrig sett så vacker eftersom tidigare har jag sett dop med hörade präst som kan tsp men det är inte samma sak.
Det är svårt att beskriva.

Jag fick avbryta o gick därifrån kl 12.15 tillbaka till hotellet o hämtade väskan, for till tåget som jag var till Stockholm sedan bytte Arlanda expressen till Arlanda. Jag var framme i Umeå kl 18.00 då har jag märkt att snön har smältat mycket i helgen. Äntligen! 

                                                                                                                   
Borta bra men hemma bäst.............

RSS 2.0