Så söööta.....   

Jag fick epost av en kompis jag "sparar" de som är sötast. Jag tycker de giraffmamma o ungen är såååå söt..Fina bilder.......


Blogg...

har jag ändrat header o lite till.. Vad tycks??? Är det för mycket... Kommenterar GÄRNA...

Jag tycker det är så ROLIGT att ändra bloggsidan.Vill gärna ha era tips.......................

Skolstarten.....

 Hittade den hos Google..


började i torsdags. Sommarlovet har varit föööör fort :o(

Vi var nöjda vår semester som vi har gjort. Jag har varit så förkyld men nu är jag helt bra nu det känns skönt att slippa samla flera näsdukar.

Jag var på kyrkovärdskurs i helgen det var rätt intressant och lärorikt. Det är alltid roligt att träffa andra folk som är gamla o nya ansikte.

Tänkte åka till min mamma nu till helgen som hon har massor mogna svartvinbär så ska jag hjälpa henne att plocka det är jättegott till saft. Den är min favorit saft. MUMS..Är lite slöööö...................

FörkyldJag är så förkyld och har samlat massor näsdukar det är inte roligt. Jag hoppas det går över mycket snart.
Jag har sovit länge i dag o vaknade kl 10.00 det var så skönt för jag har sovit så där i natt.Snuvig.................................

Filmkväll....

 Filmen som heter She´s the Man...

Den skulle jag rekommendera er att se den. Jättebra och rolig film. Annars skulle jag inte gilla komedi filmer.
Jag såg den i kväll.
Den handlar om: Violas fotbollslag ska läggas ned och vad gör man då när man bara MÅSTE spela fotboll? Viola sätter på sig en peruk och tejpar det som mest avslöjar henne kvinnliga former och bli meddetsamma en kopia av sin tvillingbror Sebastian! Hon dribblar sig in i pojklaget, men det blir snabbt komplikationer när hon förälskar sig i sin nya lagkamrate Duke....

Trailer:
Har haft mysig afton...................

Changeling

I kväll såg jag den filmen Changeling. Ojoj den var så hemskt och sorgligt film.
Jag skulle rekommendera er att titta på den.Den handlar om: Christine Collins är en ensamstående mamma vars 9 årige son Walter en dag försvinner spårlöst.
En månad senare återlämnas han till den förtvivlade mamman.
Men den 9 årige pojke som återvänt är inte Walter och nu börjar Christines maktlösa kamp för sanningen om vad som egentligen hänt.

Trailer...

 

Mycket mycket sorgligt film.......................

Rolig....

Jag testade de bilderna.... Kolla!!!   

Ni kan testa om ni vill http://www.photofunia.com/ 

Hmmm den första bild blev still?? För den ska vara rörelse. Äsch....
Roligt att testa...........

Piteå....

Vi i familjesektion har varit till Piteå i helgen. Det var jättetrevlig och har haft tur med väder. Vi hyrde stuga utanför Piteå den heter Fagervik lägergård. Jättefin läge. Finns nära vattnet som barnen har badat där. Några pappor har fiskat. Men inga fisk.

Vi har grillat kött, ätit kräftor, har spelat kubb, har badat äventyrbadet i Pitehavsbad, har badat havet i Pitehavsbad. Stora barn och alla pappor har kört go kart. Små barn har varit på Dinosaurier museum på Pite havsbad.

Bjuder några bilder.


Glömde tillägga. Vissa personer valde ta minigolf, och vissa valde bowla och vissa valde Leklandet det är ju samma hus. Bekvämt :0)

När vi är klara så blir det avslutat med pizza inne på stan i Piteå. Då började det REGNA tur vi hann springa in med pizza innan det blir regn som kom.

Min man åkte med en person hem för jag och Josef for till min mamma efteråt. Vi var hos henne till i går som jag följde henne till ögonklinik och tandläkare i Skellefteå. När hon var hos tandläkare så passade jag gå till dövförening som det finns en döv person som jobba där. Det var kul att se henne igen vi pratade det kom också en kille. Kul..

Jag har plockat lite blåbär och hallon hos min mamma. Gott! Jag har läst ur en bok på samma dag det var en hemsk bok o var sanna berättelse.

 Jag skulle rekommendera er att läsa den..Börjar jobba snart efter semester :0( ...............................

Gammlia

Idag var jag, Josef och våra kompisar från Härnösand som är här nu så var vi till Gammlia det är mysig där
Bjuder några bilder.

   det är bagarstugan man kan köpa tunnbröd ojoj den var sååå GOTT.

 Den första bild var gammal ladugård och den andra bild var gammalt hästvagn.

  jag tycker de stolarna är rolig som det finns olika storlekar ;o)

 Josef och sin kompis pratade om mobilen...   Söta grisungar..

 Det finns också get.  Jättefin plats där. Synd att det blev inte så bra bilderna som jag tog av min mobil. Hmmm. Det är bättre ha digitalkamera.
Vi åt glass också det var så fint väder o varmt. Underbart!!!!


Har haft trevlig dag................

Helgen...

I lördags var vi bjudna på en kompis 50 årsfest i Skellefteå. En del känner jag och en del nya ansikte det var rätt roligt.
Det var tacospaj och kycklingpaj som man får välja på och sallad.. efterrätt var tårta det var jättegott. MUMS..

Det blev leker om hennes liv typ frågosport. Vi for hem kl 00.30. Vi var nöööjda o tyckte det var rätt roligt.

 jag bjuder bara ETT kort för jag vill inte sätta bilderna på dom utan deras tillstånd.

I dag måndag var jag till ögonklinik som jag brukar dit varje 6.e månad för jag har lite ögon högtryck som dom vill uppfölja. Det är ju bra. Den var bra o är stabil. SKönt att höra efteråt gick jag promenad ner till stan. SOL och VARMT.
Härligt.

Bjuder bilder.
 Norrlands universitetssjukhus..  Det är gå/cykelbron ner till stan.
  Ni ser två bilder som det ska bygga resecentrum som det blir Botniabana snart som är snart färdig. Där kan man stiga av tåget o gå till NUS (Sjukhuset)..
 Jag var tvungen att ta med keps för mina ögon blev lite konstig av ögondropp. Man får inte köra bil efter detta. Måste ta buss.

    de bilderna tog jag vid parken som ni ser sköldpadda, lilla bron och kyrkan som ligger nära parken. Den sista bild ser ni att jag är framme till stan. Ojoj jag blev så varmt o svettas, tänkte köpa glass så mötte jag en hörande kompis vi pratade hon frågade mig om vi kan äta glass ja varför inte. Synd att jag inte tog kort på mjukglass som jag har inte tänkt på för vi babblade o babblade bara
:o) men ni vet hur mjukglass ser ut i allafall. Jag tog vanilj och chokladströssel med bägare.
Jag skulle ta buss hem hon erbjöd mig skjutsa mig hem. Vad snällt.... MEN plötsligt kom regn sedan blev det värre o värre regn tur jag fick erbjudande av skjuts...
 denna bild tog vid mitt hem.. Skööönt att vara hemma igen..


Snart kaffepaus............

RSS 2.0