Trevlig advent....Hittade den hos google.

Veckan har gått så fort. Min mamma var så dålig förra onsdagen då for jag till henne var hos henne till söndagen hon följde mig hem till Umeå så var hon hos sin syster. Vi var hundvakt.
Det blev lugnare senare.
Hon har åkt hem så är det bara lugnt. Hoppas det!!

I gårkväll var jag på dövföreningen vi spelade plump det var jätteroligt.
Första runden vann en person sedan andra ronden vann jag.

Idag var jag o min brukare på gudstjänsten det var många döva som kom dit det var trevligt.
Det fanns risgrynsgröt, pepparkakor, godis, kaffe/saft.
Godispåsar till barnen.Trevlig advent!!!!!!


Ja....

Jag tänkte vad ska jag skriva eftersom jag har inte uppdaterat på ett tag. Vad vill ni jag ska skriva om???

Ha en bra dag!

Youtube

Såg precis nyss.. Kul att se som min son var med där med de tre.. Kolla själv. Visst var dom duktiga...


Teckentorget

Jag har sett teckentorget via svt.se det verkar mysig som dövförening i Malmö, som det finns 19 hyresgäster som bor uppe dövförening alla är döva.

Kolla själv


Jag har

fått ryggskott i går det var inte roligt. Det gjorde jätteont när jag sitter eller ligger. Men stå eller gå är bättre. Jag har inte sovit så bra i natt för det gjorde så ont när jag vrider mig. usch. Hoppas det blir bättre i morgon.
Jag har inte mer att skriva...

Så tänkte jag kanske ni har någon frågor så skriv frågorna så svarar jag någon gång nästa vecka det gör inget om ni är anonym..

Ha en skön kväll......

Helgen har...

var jättetrevligt... Vi var till Härnösand och vi var 5 familjer. Vi for i fredags kl 15.30 efter när vi hämtade Josef när han slutade skolan halv fyra. Sent på fredagar. Typiskt..
Vi åkte till Örnsköldsvik och åt på Burger King det var skönt ta paus en stund eftersom det var så mörkt ute på vägen. Vi fortsätte till Härnösand vi var först att komma dit. Vi plockade sakerna från bilen till huset som vi hyrde i helgen vi bäddade på en gång. Vi var så trötta. Sedan kom den andra familj ca 30 min efter oss. Det blir fler o fler som kom. Vi pratade o pratade sen gick vi i sängs.

Lördag: Vi steg upp ca halv åtta på morgonen, åt frukost, en familj hade problem en lyse på bilen som karlar försökte hjälpa men det gick inte öppna då gav dom upp så for vi till Torshammar på Boda borg. 2 famijer från Härnösand kom med oss. Kul..

 hittade på Google.

Vi var där hela dagen det var jätteroligt, blev helt slut. Vi for därifrån kl 18.00 så frågade jag andra familjer har ni nyckeln till huset?? Varje familj sa nej inte vi heller.. Vaaaaa lät vi dörren olåst. Vi började skratta. Vi åkte till Härnösand igen. Tur ingen har kommit in i huset. Allt fanns kvar. Puuuuh... Hur kan vi 9 vuxna göra så?? Vi började äta köttfärsås med spagetti. En mamma med sin 2 barn kom till oss en stund. Kul när dom kom o hälsade på en stund. När dom for då började barnen titta på barnfilm sen lägga sig. Vi vuxna pratade en stund. vi blev så slut.

Söndag: Vi vaknde samma tid, åt frukost, började städa. Vi for lite efter 9.00 till Örnsköldsvik. Vi badade på Paradisbadet hela dagen Det var ovanligt lite folk där. Skönt tyckte jag som det var sååå lugnt där.

  hittade också hos google.

Vi var där till ca 17.00. Efteråt gick vi o åt på Kina resturang. De var såååå gott. Efteråt for vi hem till Umeå.

Det var skönt att komma hem igen..


PSP igen

Jag har glömt tillägga är att det finns både engelsk eller svenska version. Jag har svenska version.
Det är billigare nu hos http://www.dustinhome.se/pd_5010115030.aspx som ni kan titta själv den är svenska version. Engelsk version är dyrare. En användarhandboken följer med. Jag vet inte om det finns billigare hos andra ni kan googla o kolla om ni vill.

Jag är med i kurs om detta via nätet det var jätteroligt o fick lära mig ganska mycket o förstår bättre hur man gör. Man kan kolla hos Youtube också. Men det är mycket kvar att lära.


PSP

Jaa en del frågade mig vad för program gör jag med header.  Jag visar bild hur den ser ut.

 den som jag hittade via google.

Då vet ni hur den ser ut.. Är mkt nöjd med den.


RSS 2.0