Film....

Idag såg jag den filmen, den var bra betyg @ @ @.. Har ni sett den. Vad tycker ni?Nyss kom jag hem som jag o Nilla har gått en långpromenad med en kompis med våra hundar. Det var skön kväll. Vi gick i lite mer än en timme. :o) så får Nilla sova gott i natt liksom jag..


I helgen...

var jag o pojkar hos min mamma för hon behöver lite hjälp innan det blir tidig mörkt ute som jag o pojkar har ställt pinnar på backen..

Bjuder bilder.

  Ni ser bilder på björn och rönn som alla löv är borta...

    

Ni ser bilderna den backen som dom har lagt pinnar då blir det lättare att se vägen för det finns inte belysning på backen.

    

de bilderna var inne på ladugården. Mycket saker där o bör städas o slängas..men tiden räcker inte. Hmmmm.

  

Vi for hem i söndags så följde min mamma också så är hon hos sin syster.. Vi har hundvakt så är Nilla hos oss. Mysig!!!


Vi var

till Coop forum och köpte 2 färska lax. Kostade 49 kr/kilo eller 49.90 kr /kilo minns inte vilken av dom.
Billigt... Vi tar hel fisk eftersom det finns också delad. Junichi tycker bäst ta hel fisk för han tyckte dom skär för slarvigt eftersom han är van att skära fisk för han var f.d fiskare i Japan som han har jobbat på fiskfabrik och ut i havet o fiskade.

Jag bjuder några bilder.

   han gjorde sushi som jag fick ta med till jobbet.

Dreglar ni????????

Jag var hos kompis i dag på dagen det var jättetrevligt.. Tack för senast H o P.....


Idag...

fick vi första snö här men det är bara LITE...

Bjuder några bilder.

   

Jag o Junichi hjälpts åt att byta till vinterdäck. Jag tog kort av min mobil det var lite suddigt men....

Ska snart iväg på ett ärende.

 


Helgen...

Nu är det helgen igen. Jag tycker här i veckan har gått såååå fort. Det regnar just nu det var tur att jag bytte lakan i går som jag brukar vädra täcke o kuddar innan jag stoppar in de nya lakan.

Ska jobba i morgon, det är skönt att vara ledig i dag så får jag se vad vi ska hitta på. Kanske se på nån film? Ska kolla om det finns nån bra film i kväll på tv.

Vi ska handla mat snart det har jag inte lust men måste.


Ha en skööööön helg!!


Lösenordsskyddad


Idag...

tog jag promenad till jobbet det var rätt skönt ute. För min bil var hos min kusin som han skulle byta kamrem i min bil.

När jag jobbade klart o tänkte ta buss hem så gick jag nää jag ändrade mig o skulle gå hem. Det var såååå skönt ute och då såg jag stjärnorna i himlen som var så klar.

 hittade google..

Jag älskar att titta på stjärorna och jag brukar göra det när ajg är hos min mamma på vintertid som det syns mera än här i stan.
Jag tycker dom är sååå vackra. Min pappa levde så brukade vi vara ute o tittade på stjärnorna han vet mycket vad dom heter m.m. Jag kan också en del. Nu får jag titta ensam, jag saknar honom det är alltid roligt att ha sällskap o titta på stjärnorna..

Gillar ni att titta på stjärnorna???

Snart ska jag se på Desperate housewives...


Helgen....

har varit jättetrevligt.

I fredags var vi på tacoskväll på udf. vi var 5 familjer vi åt jättegoda tacos.. Sedan gick 2 pappor och barnen, dom hyrde en barnfilm. Barnen tittade på filmer o åt ostbollar, popcorn och läsk.

Vi föräldrar bara pratade o pratade det var jättetrevlig kväll.

I lördags var vi bortbjuden på fest som Strömbäcks tolkelever bjöd. Vi babblade och lekte några leker. Jag var tvungen att gå hem tidigare för Josef ville det så stannade Junichi kvar där. Han kom hem halv ett han tyckte det var jättetrevligt. Jag o Josef såg en film tv 4 som handlade om en indisk tjej vill helst spela fotboll men hennes föräldrar förbjöd henne att spela. Den var jättebra film. Adam var med kompisar o spelade LAN.

Jag bjuder en bild på festen den blev inte bra bild för jag har inte bett om tillstånd så lika bra att jag gjorde av psp som det inte syns på vem dom är...

  Det var rätt trevlig fest o tack för senast!!!

I dag ska vi ta det lugnt sen ska jag skjutsa pojken till karateträningen.....

Bilder....

Jag har glömt att mata in data av min systerkamera Nikon D40 som jag tog kort i sept hos min mamma. Dom blev rätt fina bilder tycker jag. Måste börja fota den kameran och måste börja GÅ UT o fota, kanske i morgon eller fredag om det är fint väder.

Kolla bilderna.

    

    

Visst är dom fina?? Bild nr 1 var lingon som jag har plockat, nr 2-4 var äppleträd som jag har plockat, nr 5 var bagarstugan där mina pojkar och deras kusiner brukar sova varje sommar. nr 6 blomma, nr 7 var min mammas hund Nilla, nr 8 var utsikt från huset, nr 9 Rönnträd synd det syns inte mycket för min kamera räcker inte avstånd vill ha bättre objektiv men dyr jag får vänta tills jag har råd så ska jag köpa bättre objektiv.

Vad tycks???  


Bjuder.....

en videoklipp om dolda kamera...Vad tycks??????

Vårt hem...

Det kom många karlar o tittade på den avlopp som NCC har gjort ny asfalt men de karlarna såg inte nöjda ut för dom stod lääääänge o diskuterade o ringde m.m. För NCC har gjort tidigare men det blev ful o fel så finns det risk att avloppet går sönder på vintertid pga plog kan skada den. Därför dom fick göra på nytt igen.

Idag kom grävmaskin på morgonen så var det frost ute o -4 så ville Josef blev skjutsad till skolan.. Jag sa joo det går bra. Vi gick ut så kom 2 gubbar o frågade om jag ska tillbaka o parkera så pekade jag där på parkering kan jag parkera dom sa jättebra.. När jag är tillbaka då började dom sätta igång o gräva..

Visar några bilder.

   jag ser att grävmaskin är kvar ännu nu så tror jag dom väntar på när dom ska sätta på asfalten. Få se om dom ska göra idag eller i morgon. Hoppas den blir bra till sist.

Jag var hos en kompis i dag hon bjöd på fika sen gick vi ut på promenad det var sååå skönt vi gick till skolbiblioteket så såg jag Josef där jag frågade vad gör du, han sa att han har ont i huvudet o frågade om jag har fått sms, jag sa nää har i väskan hos kompisen då lika bra han följde med oss till hennes hem en stund sen for vi hem. Tack S för senast!!!!

Jag har kvar min bil på parkering hos hyresgästers besökparkering. Jag ska snart iväg till jobbet.
RSS 2.0