Nya blogg

Jag har fixat en ny blogg.. Men irriterad är header.. Grrrrr.. Hoppas jag lyckas till slut. Få se!!
I morgon ska jag fara till Lövånger o ska på möte där. Hoppas det ska gå bra o hoppas jag får tolk. 
 
Ha en skön helg!

Höst

Vi har fortfarande så fin höstväder. Härligt. Snart ska vi ut på promenad. Såg nyheter att snön skulle komma idag men nä. Bra för jag vill inte ha snö nu utan vänta ett tag. Ha en skön dag
 

Helgen

Helgen har gått jättefort.. Vi var ute o cachejakten. Det var jätteroligt i helgen som vi passar på när det är så fint väder o ska göra vidare tills snön kommer. 
 
Jag ska vara dagfarmor till Wilmer på tisdag o torsdag det ska bli jättemysigt.. Han är såååå GO. Lucas var här en stund o åt middag med oss. mysigt.
 
Jag har haft jätteförkyld nu mkt mkt mkt bättre det är så SKÖNT. Nu ska jag upp o lägga mig. God natt!
 
Här är Wilmer :) 
 
Visst är han sööööt! 
 

Länder..

Här är länder jag har varit
visited 13 states (5.77%)
Create your own visited map of The World or website vertaling duits?
 
SNART ska vi iväg till Thailand.. Spännande... 

Sjuk

 
Jag har varit så förkyld i en vecka, har haft jätteont i halsen o är fortfarande ont nu också men på väg bli bättre. Tack o lov. 
 
Har funderat skapa en annan blogg som jag kan ha både lösenordsskyddad o öppet inlägg för den går inte ha var sin lösenordsskyddad. MEN jag gillar BLOGG.SE bäst.. För jag vill inte visa bilderna på mina barnbarn i offciellt för det är mycket känslig. Jag har haft bloggplatsen men har tagit bort för jag har tappat motiveration att skriva blogg på ett tag. Kanske kan ha den så länge som jag kan skriva o ska inte lägga bilderna på mina barnbarn i stället. 
Få se.
 
Det har hänt mycket i sommar vi har gift oss :), har rest till Island ojojojoj WOOOOW i Island. Vill återkomma dit igen. Det var jätteroligt att få träffa Stefans släktingar och vänner. Dom är så underbara. Island är mycket mycket vacker land det är svårt att beskriva då skulle jag rekommendera er att åka dit. Absolut! Jag ska visa några bilderna om Island kanske i morgon.
 
Mina barnbarn har vuxit jättemycket dom är så härliga. 
 
Ha en bra i morgon o nya vecka! 
 

RSS 2.0