9 Januari

idag är 9 Januari tiden går sååå fort eftersom min pappa fyller år i dag men han finns inte i livet. Det känns konstigt att inte ringa o gratulera honom längre.

Det är såå härligt ute i dag. Vi tänkte plocka bort julsaker men vi orkar inte så får vi försöka göra i helgen.

Jag passade på att prova att färga håret som jag har inte gjort i 2 år eller lite mer.. Det känns ovant när jag har färgat hår.

Jag visar bilder före o efter.. Har aldrig gillat fotografera mig själv för dom är alltid såååå fula på mig. Som jag är aldrig NÖJD av någon bild. usch....

 tog i julas..  Idag som jag har färgat hår.. 

                                                                                                                                                     
Ny färg i håret..................

Ulla-Bell Thorin

Jag håller på att läsa hennes sista bok som heter "Med högburet huvud". Den var så bra o intressant hur dom levde i 50-talet. I gårkväll läste jag länge o den blev snart halva boken, ska fortsätta i kväll i sängen.

Jag har läst ALLA hennes böcker jag tycker om att läsa om döva eftersom jag själv är också döv. Det är inte många döva som har skrivit en bok eller flera böcker. Jag hoppas det blir flera döva som ska börja skriva.

Hon var med i Hemmets Journal som jag hittade på nätet här är länk: http://www.hemmetsjournal.se/Reportage/reportage/Froken-larde-oss-det-forbjudna-teckenspraket/

                                                                                                                                                                       
Älskar att läsa böcker.........


RSS 2.0