I går söndag

I går fick jag fin rosor av Jakob på morsdagen :o) Tack snälla Jakob.

Vi har varit barnvakt som Lucas var här som Jakob o Emma var ute en stund. Det var jättehärligt att ha honom han var så snäll. Han började le och har stark nacke oj han har utvcklat fort på 5 veckor. Ojoj.. Måste träffa honom oftare då missar jag inte hans utvcekling...

Jag ska inte lägga bilder på honom här det blir nog lösenordsskyddat jag funderar för jag har skapat en blogg till som är lösenordsskyddat eller kan ha en till "länk" här hos bijaadjo.blogg.se jag ska testa den andra först om det fungerar bra..

Jag har raderat bort bloggplatsen då vet ni..

Farmor....

Det känns jättehärligt att vara farmor till Lucas han är ca 5 veckor gammal.. Han är sååå GO..
Jag har tänkt ha bilder på honom här hos blogg men lösenordsskyddat för jag ville inte visa öppet eftersom
blogg.se är ju offciellt... Den är inte färdig än det blir senare i framöver.

Jag o Josef har varit i Härnösand i veckan det har varit jättetrevligt men tiden rann sååå fort. I går var vi på allmäntmötet o sen grillfesten med de andra döva vänner det var jättetrevligt.

Snart ska jag åka iväg men ska snart äta smörgås o kaffe.

Idag morsdag då får jag se om jag blir uppvaktad hihi... Ska ringa till min mamma o gratta..Stolt farmor.....

Härnösand


                                                                 Bilden hittade hos Google.

Nu är jag i Härnösand, det är skönt att få en liten semester :o) i går var jag o min kompis ner till stan o tittade runt o va också på Erikshjälpen det är en second hand.. Jag köpte en bok, då såg jag en äldre man som säljer fika så tyckte jag att han såg bekant ut så gick jag fram till honom o frågade om han är Ulrikas pappa. Han sa ja det stämmer.. Han undrade vem var jag så sa jag att jag är Britt o mina föräldrar heter ........... han blev jätteglad att få se mig igen efter många år eftersom vi har bott i H-sand förut 1969-1981.

Jag sa till honom att han ska hälsa Ulrika han sa nä hon finns här o jobbar på Erikshjälpen han gick o sökte efter henne. Hon kom o var så glad att se mig vi kramade länge. Hon ser sig lik men äldre. vi pratade en stund så kom en kund o ville ha hjälp så bröts vi. Det var mkt folk där.
Jag o kompisen fikade där också sedan gick vi till stan o tittade lite grann, efteråt gick vi hem till skolans lägenhet.

I kväll ska jag hälsa på min bästis det ska bli skoj...

Ha en skön dag!

70-80 talet

När jag googlade så hittade jag två tidningar som jag minns väl som jag brukade läsa när jag var mellan 10-16 år gammal.. Ni känner säkert igen också.Jaa Starlet... Jag minns den trollet som jag brukar rita ibland förr.. Jag tjatade på mina föräldrar att få börja prenumera den men dom sa NEJ.... Men jag fick 1 års prenumeration i julklapp det var en överraskningen jag blev jätteglad över det.. Jag har inte kvar dom längre som jag har gett bort till min brorsdotter jag vet inte om hon har kvar dom.Jag blev lite äldre så slutade jag med Starlet då blev det MLN (Mitt livs novell)...


Grattis Jakob

på 21 årsdagen i dag.. Tiden går så fort jag kan inte tro det var 21 år sedan han föddes..

 Kort på mig och Jakob :o) Jag är stolt över honom och älskar honom väldigt mycket.. Han betyder mkt för mig.

Grattis igen!!! Massor kramar från mamma...


Vi var till fyndet..

Vi var till fyndet det är second hand dom öppnar bara på lördagar i Ånäset. Jag hittade 3 böcker kostar bara 3 kr per st..

Jag började läsa en av dom..

 klick på den då blir det större.

Det handlar om: 

Dr Richard Kent

Vad händer egentligen efter döden? Finns det verkligen ett liv efter detta? Denna bok innehåller 25 berättelser från människor som är övertygade om att det finns ett liv efter döden -- för de har själva upplevt det.
     Dessa nära-döden-upplevelser skedde i samband med alltifrån hjärtattacker till bilolyckor och varje person, som återger sin berättelse, är säker på att han har upplevt vad som händer efter döden. Många berättar om underbara upplevelser i himlen och lyckan de kände där. Andra minns skräckinjagande stunder då de förstod att de befann sig på en plats de insåg var helvetet.
     Ta del av dessa människors beskrivningar av vad som skedde kring deras död och vad de upplevde ögonblicket därefter. Med största sannolikhet kommer du att förundras och förvånas av de starka skildringar som denna bok presenterar.

Jag rekommenderar er att läsa den om ni undrar vad händer efter döden.. Den är bäde intressant o hemskt.

Idag är det så fint väder.

Jag o Nilla tog en promenad runt i Lövånger det var så underbart väder.. Jag bjuder några bilder.

    

      ni ser bilderna på kyrkostaden. Nuvarande är vandrarhem/hotell o finns konferans. Ni ser den två sista bilderna är soldattorpet. Det är rätt mysig att vara där..

 


Minne om mig o min pappa

Jag tänkte på min pappa för han har gått bort snart 5 år sedan (13 Maj).. Har tittat på fotoalbum.. Jag tycker dom är så värda att ha fotona..
Visar den bild som jag har gjort.VbloggJag tänkte börja använda vblogg hos min bloggplatsen för jag tycker onödigt att ta bort blogg hos bloggplatsen. Här hos blogg.se använder jag texter och bilder..

Vad tycks??? vill ha era råd o tips..

Hunden log..Jag tycker hunden är såååå söt när h*n log... Vad tycker ni.....

Bostad.

Jag såg på Expressen om bostad som man kan flytta den var man vill... Skulle ni vilja ha sånt där??
För mig vore kul..
Titta:http://www.expressen.se/levabo/1.1974414/svart-att-bestamma-dig-var-du-ska-bo

Valborg

Jag var till Campus (Universitet) där fanns mkt folk och trångt urkkk. Träffade några döva kompisar.
Bjuder några bilder

 Vädret var så där. Vi fikade där också det var trevligt att ha social.

Sedan var jag o Adam till Jakobs lgh o var hundvakt vi sov där det var jättemysig att ha My. Hon är så kelsjuk o ville vara NÄRA o KRAMIG... Hon låg hos mig hemskt nära  t.ex min ansikte o hans ansikte var nära varandra eller nära min ben som "kontakt" mellan min o hans kropp. Mysig...

Här är bild på My:    visst såg det mysigt ut. Hon är jättelugn o fin hund. Det är en Amstaff o Dobermann. Hon är en liten som hon ser ut som en amstaff men öronen har Dobermann.. Vill gärna vara hundvakt igen..

 


RSS 2.0