Såg inlägg...

Jag såg den filmen hos Addiswas blogg.. Jag tycker den är sååå sött.. Skulle vilja göra det oxå.

Titta.....

How to cuddle with an elephant seal @ Yahoo! Video

Helgen..

har varit bra...

I fredags var vi på bowlingshallen med de andra familjer det var rätt trevligt.
Bjuder några bilder.

   

Sen for jag till min mamma o var där några dagar som jag har hjälpt henne en del saker... Snön är nästan borta där det var rätt skönt. Det kom några blommor.

  

 


Signmark


Igår söndag

följde jag med Josef på karateträningen, då träffade jag Dali vi pratar alltid när våra barn tränade karate men hennes dotter har flyttat till vuxengruppen så träffas vi inte lika ofta som förut.
Men i går var hon där eftersom hennes dotter var instruktör i barngruppen tillsammans med tränaren Naser det var rätt kul att se Dali igen.

Bild på oss.
 du kan klicka på den bilden, då blir bilden större.

Tack Dali för sällskapet i går, vi ses snart....

Idag var det ganska bra väder, har varit ute med Nilla men ska ta en ganska lång promenad i kväll med henne innan läggdags det var rätt skönt promenad i gårkväll som vi gick runt o passade på hälsa på sonen Jakob och sen kompisen T som jag gick en sväng o pratade med dom.

Ha en skön kväll!


Ändrad header

Först la jag en header men nu i kväll känns jag mig något som fattas o lite "fattigt" så gjorde jag på nytt den blev bättre.. Jag har jobbat i dag o det har snöat lite lite lite i dag o känns lite kallt ute. Brrrr.

Ska ut med Nilla snart sen vill jag lägga mig för jag är så trött o har ont i nacke mot vänster armen det var inte roligt, ville gå på massage så får jag göra sen. har inte tränat på ett tag känner mig så LAT. Kanske gå dit i morgon o träna en stund.

I morgon ska Josef på karate som vanligt.

Header

Jag fick veta av en bloggvän att hos kommenterar blev bara svart. Jag ska fixa ikväll om jag hinner.. Bra att ni talar om för jag glömde kolla innan.. Tack Inger Maryissa..


Nya header

Vad tycker ni om nya header??? Jag funderar ändra lite textat hos inlägg..Men hittade inte som jag vill ha. Det var rätt kul att göra psp till header :o)

Ha en skön lördag!

Tiden går så fort.

Jag förstår inte att tiden går sååå fort. Vi har kvar snö tyvärr men det har smältat mycket på sistone det är skööönt och har blivit varmare. Fick höra att det ska bli snö snart igen. Jag VÄGRAR ta emot den.. Inte på vår tomt tack....

Idag var vi borta som Junichi har gjort en liten Sushikurs för de teckenspråkstolkar, dom fick prova göra sushi, vi åt tillsammans och pratade mycket det var jätteroligt att få umgås med de teckenspråkstolkar i privat för vi träffas "aldrig" på fritiden. Jag har bilderna men ville inte lägga in så känns det inte bra.

Snart ska jag ut med Nilla, sen lägger jag mig jag är så trött, ska jobba i morgon har inte lust men MÅSTE..
Det är inte långt kvar till sommarlov för barnen hmmm dom L Ä N G T A R jag kan förstå för dom är less på skolan nu. Jag längtar också efter S E M E S T E R.. Hoppas det blir en bra sommar i år för i fjol var så där minns jag.

Ha en skön helg!!!

Otäckt flygplatsen.Det såg otäckt ut, det skulle jag inte våga stå där.. Ni då???????


Jag är tillbaka..

Jag har bestämt mig att gå tillbaka hit till blogg.se eftersom den finns "lås" som jag vill lägga bilderna efteresom där hos bloggplatsen har inte så ville jag inte att någon ska kopiera utan mitt tillåtelse. Jag tycker bloggplatsen är JÄTTEBRA o LÄTT som passar bra till de nybörjaren eller orkar/kan inte html koder..

Jag behåller bloggplatsen som jag kan skriva lösenordsskyddat därborta. Jag talar om för er som har lösenord att kolla där som ni ser här hos blogg.se Ok??

Idag var jag på bilbesiktningen, den blev godkänd det är skööönt att det är gjorts så har jag ett år på mig :o) snart ska vi åka o handla mat, ska försöka ta en lång promenad med Nilla. I går har jag duschat Nilla för hon har mjäll det ser mycket bättre nu som hon fick 2.a behandling så får jag se om det fungerar..

Hon ligger o sover nu. Ska jobba ikväll det har jag inte LUST.. hehe.. Men ska inte klaga...

Vill visa bilder.

Det har varit skön påskveckan som pojkar var lediga. Men nu är det slut så börjar skolan imorgon igen.  Tråkigt va? Men det är inte långt kvar till sommarlov det är 2 månader kvar. Fattar inte..

Adam har kommit hem till oss under påsklovet o var här några dagar det var rätt roligt att ha honom hemma. Han har fyllt 16 år i fredags tiden rann så fort. I torsdags hämtade jag honom hos en kompis o jag blev förvånad att se honom vad han har gjort jooo han har piercering vid ögat.. Han fick det gratis som hans kompis läser till tatuering o piercering så har han gjort till honom. Han har tänkt först i tungan men ändrade till hakan näää ändrade till vid ögat.

  klicka på bilder då blir dom större.. vad tycks ni om hans piercering???

Idag har jag städat inne i bilen nu är det fint o rent.. Ska nog tvätta bilen i morgon om det är fint väder för bilen är sååå smutsigt. usch..


RSS 2.0