Konst motiv....

    

 

Ni kan klicka på bilderna då blir dom större.... Jag fick den i epost. Visst är dom bra..


Sol Sol Sol idag :)

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Sv: Jaså han är där ifrån! Får jag fråga.. vad pratar ni för språk hemma? Har din man lärt barnen japanska och hur gick det då? Min sambo här hemma är ofta nervös över just tvåspråkighet medan jag är mer lugn, känner att det är klart det löser sig.



Men då åker ni i alla fall dit! Det är knappast billigt att åka med en familj kors och tvärs över planeten så det är klart det inte kan bli alltför ofta tyvärr. Jag har turen att en så länge få se mkin familj ca en gång i halvåret men hade jag betalt själv hade jag aldrig kunnat åka!



Jo utbyte och sånt verkar ha blivit oerhört populärt! När jag flyttade var det knappt någon svensk som hade intresse men nu svämmar svenskarna in! Jag bor just nu mitt i Tokyo i Shinagawa men planerar att flytta till Kyoto när skolan är avklarad!

2009-07-02 @ 09:58:45
URL: http://kiminostyle.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Sv: Tack så mycket, det är ny, bytte header för någon vecka sen! Jag använder Photoshop CS2 men tänker inte så mycket på vilken version, tycker alla fungerar likabra som varandra. Allt man behöver är ju en brush och lite layers i alla fall, grovgörat får man ändå göra själv.



Wow vilken kärlekshistoria, haha. Hur bestämde ni att ni ville bo i Sverige?

2009-07-03 @ 00:33:27
URL: http://kiminostyle.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Usch va trakigt att Sverige inte kan erbjuda japanska som hemsprak. Men pa ett satt ar jag inte forvanad. Jag hor sa fina saker har i Japan om Japanerna som dom hort om Sverige, hur Sverige ar sa bra, och visst vi blir valdigt curlade av Sverige men jag tycker inte Sverige nar hela vagen upp alltid..



Va synd att lararen inte var nage bra, jag har precis samma erfarenhet sa jag forstar hans besvikelse. Men efter gymnasiet kan man alltid komma hit och plugga spraket. Som halvjapaner ar det ju lattare for dina barn att vistas i landet men sa finns det ocksa risk att Japan ber dom valja nationalitet, det tycker jag ar lite hart av Japan men inte overraskande.

2009-07-03 @ 02:31:19
URL: http://kiminostyle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0